Om brug af programmet i Den Europæiske Union, Storbritannien, Brasilien eller af beboerne i Californien.

1. april 2021

ID 160950

De versioner af programmet, som Kaspersky og vores partnere distribuerer i Den Europæiske Union, Storbritannien, Brasilien (samt de versioner, der er beregnet til brug af beboerne i Californien), opfylder kravene i reglerne for indsamling og behandling af personoplysninger, der er etableret i disse områder.

Hvis du vil installere programmet, skal du acceptere slutbrugerlicensaftalen og vilkårene i fortrolighedserklæringen.

Derudover tilbyder konfigurationsguiden dig at acceptere følgende aftaler om behandling af dine personlige data:

• Kaspersky Security Network-erklæring. Denne erklæring giver Kasperskys eksperter lov til omgående at modtage oplysninger om trusler, der findes på din computer, om programmer, der køres, og signerede programmer, som hentes, samt operativsystemoplysninger for at forbedre din beskyttelse.
  • Erklæring vedrørende databehandling til markedsføringsformål. Denne erklæring giver os mulighed for at skabe mere værdifulde tilbud til dig.
  • Erklæring vedrørende databehandling under brug af Anti-Spam. Denne erklæring giver Kaspersky-eksperter mulighed for at modtage data for at kunne forbedre Anti-Spam-komponenten.

Du kan når som helst acceptere eller afvise Kaspersky Security Network-erkæringen og erklæringen vedrørende databehandling til markedsføringsformål fra vinduet Indstillinger → Beskyttelse → Kaspersky Security Network.