Scanning af filer i OneDrive skylageret

1. april 2021

ID 172863

I Windows 10 RS3 eller nyere scanner Kaspersky Total Security ikke filer i OneDrive skylageret. Hvis programmet registrerer sådanne filer under en scanning, viser det en meddelelse om, at filerne i skylageret ikke blev scannet.

Følgende komponenter scanner ikke filer i OneDrive skylageret:

• Fuld scanning
  • Brugerdefineret scanning
  • Hurtig scanning
  • Baggrundsscanning

Driftsrapporten for Kaspersky Total Security indeholder en liste med filer i OneDrive-cloudlageret, som blev sprunget over under scanningen.

Filer, der downloades fra OneDrive skylageret til en lokal computer, scannes af beskyttelseskomponenter i realtid. Hvis en filscanning blev udsat, og filen er blevet uploadet tilbage til OneDrive-cloudlageret, før scanningen startes, springes denne fil muligvis over under en scanning.

Ved kørsel af programmer og scripts downloader komponenterne Program kontrol og Systemovervågning programmer fra OneDrive-cloudlageret til den lokale computer, så de kan blive scannet.

Når man ønsker, at OneDrives filer ses i Explorer, skal man aktivere funktionen Files on demand i OneDrives klientapplikation. Hvis du er tilsluttet internettet, kan du bruge dem ligesom alle andre filer på din computer.