Datalevering under Slutbrugerlicensaftalen inden for den Europæiske Union, Storbritannien, Brasilien eller af beboerne i Californien

1. april 2021

ID 175193

Dette afsnit indeholder oplysninger om de specifikke data, der leveres til Kaspersky, hvis du har installeret den programversion, som er beregnet til brug i Den Europæiske Union, Storbritannien, Brasilien eller af beboerne i Californien. De oplysninger, der er angivet i dette afsnit, indeholder ikke nogen personlige data om brugeren og er nødvendige for driften af rettighedshaverens software, medmindre andet udtrykkeligt er angivet.

Du accepterer automatisk under brug af softwaren at levere følgende data til Kaspersky for at forbedre kvaliteten af realtidsbeskyttelse, forbedre kvaliteten af driften af softwaren og rettidig registrering og rettelse af fejl i forbindelse med installation, fjernelse og opdatering af softwaren og regnskab over antallet af brugere:

• Oplysninger om rettighedshaverens installerede software: fuld version af softwaren; softwareopdaterings-id; type af installeret software; status for installation/afinstallation af software; installationsfejlkode; software-id; id for software-rebranding; softwarelokalisering; kode for software-rebranding; OS-type (server, arbejdsstation, domænecontroller); installationstype (ny installation, opgradering); tid brugt på softwareinstallation, i sekunder; indikator for installation afbrudt af brugeren.
  • Andre oplysninger: protokol anvendt til overførsel af data til KSN.
  • Oplysninger om brugermiljøet: indikator for, at Device Guard-komponenten (Windows) er aktiveret; operativsystemfamilie; OS-version, OS build-nummer, OS-opdateringsnummer, OS-udgave, udvidet information om OS-udgave; type hardwareplatform; yderligere oplysninger om OS-funktioner; enhedstype (bærbar computer, stationær computer, tablet).
  • Oplysninger om det behandlede objekt: certifikatets offentlige nøgle; det scannede objekts digitale certifikatfingeraftryk og hashing-algoritme; navn på den registrerede malware eller det lovlige program, der kan udnyttes til at beskadige en brugers enhed eller data; tidsstempel for den udløste post i softwarens antivirusdatabaser; id for den udløste post i softwarens antivirusdatabaser; type af den udløste post i softwarens antivirusdatabaser.
  • Oplysninger om webtjenesteanmodninger: behandlet webadresse; IP-adresse (IPv4) for den ønskede webtjeneste; certifikattype.
  • Oplysninger om licensaftalen og andre aftaler; id for softwarelagerenheden; type af anvendt softwarelicens; licensvilkår for brug af softwaren; antal dage tilbage, indtil licensen til brug af softwaren udløber; fulde navn på den partnerorganisation, der modtog bestillingen på licensen til brug af softwaren.

For at forbedre kvaliteten af beskyttelse af den bruger, der udfører betalingstransaktioner på internettet, accepterer du automatisk at indsende oplysninger til det finansielle websted om navnet og versionen af softwaren og tilpasningsindstillingen for softwaren, ID for software-plugin i webbrowseren, der bruges til at få adgang til det finansielle websted, og ID, der viser, hvorvidt en sikker browser eller en almindelig browser blev anvendt.

De modtagne oplysninger beskyttes af rettighedshaveren som foreskrevet af loven og er nødvendig for driften af softwaren, der er til rådighed til brug under licensen.

Kaspersky kan anvende de erhvervede statistiske data baseret på de modtagne oplysninger for at følge udviklingen i computerens sikkerhedstrusler og offentliggøre rapporter om disse trusler.