Scan scripts ved hjælp af Antimalware Scan Interface (AMSI)

1. april 2021

ID 185853

Dette afsnit informerer dig om, at tredjepartsprogrammer som Microsoft Office kan sende scripts til Kaspersky Total Security, der skal scannes ved hjælp af Antimalware Scan Interface (AMSI), og beskriver, hvordan du deaktiverer beskyttelse ved hjælp af AMSI i Kaspersky Total Security.

I dette afsnit i hjælpen

Om beskyttelse ved hjælp af Antimalware Scan Interface

Sådan aktiveres beskyttelse ved hjælp af Antimalware Scan Interface

Sådan ekskluderes et script fra scanning ved hjælp af Antimalware Scan Interface