Sådan ekskluderes et script fra scanning ved hjælp af Antimalware Scan Interface

1. april 2021

ID 186114

Sådan ekskluderes et script fra scanning vha. Antimalware Scan Interface:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på knappen Indstillinger 2019.png nederst i vinduet.

Vinduet Indstillinger åbnes.

3. Vælg afsnittet Beskyttelse.
  4. Vælg File Anti-Virus-komponenten.

Vinduet File Anti-Virus-indstillinger åbnes.

5. Klik på linket Avancerede Indstillinger for at gå til Avancerede indstillinger i vinduet File Anti-Virus.
  6. I afsnittet Script scanner skal du markere afkrydsningsfeltet Scan scripts ved hjælp af Antimalware Scan Interface (AMSI).
  7. Klik på linket Administrer undtagelser for at gå til vinduet Undtagelser.
  8. I vinduet Undtagelser skal du klikke på knappen Tilføj.

Vinduet Tilføj nyt websted åbnes.

9. I feltet Fil eller mappe skal du angive mappen med scriptet.
  10. Angiv navnet på scriptet i feltet Objekt.

Du kan også tilføje flere filer af samme type til undtagelserne ved hjælp af en maske.

11. I afsnittet Beskyttelseskomponenter skal du markere afkrydsningsfeltet ud for File Anti-Virus-komponenten.
  12. Vælg Aktiv som status.

Det specificerede objekt scannes ikke ved hjælp af Antimalware Scan Interface.