Sådan afinstalleres inkompatible programmer

1. april 2021

ID 189681

Følg trinnene for at fjerne inkompatible programmer:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på knappen Detaljer i den øverste del af vinduet.

Dette åbner vinduet Meddelelsescenter.

3. I afsnittet Anbefalinger skal du klikke på knappen Vis i den linje, der indeholder meddelelsen om registrerede inkompatible programmer.

Dette åbner vinduet Inkompatibel software, som indeholder en liste med de registrerede inkompatible programmer, som Kaspersky Total Security kan fjerne.

4. Markér afkrydsningsfelterne ud for navnene på de inkompatible programmer, som du vil fjerne, og klik på Fjern. Kaspersky Total Security vil fjerne de angivne programmer fra din computer. Kaspersky Total Security fjerner programmer ved at anvende fjernelsesværktøjer fra disse. Under fjernelsesprocessen kan du blive bedt om at give samtykke til fjernelse, eller modificering af indstillinger, i forbindelse med programfjernelse.
  5. Hvis computeren stadig har inkompatible programmer, som Kaspersky Total Security ikke vil fjerne, åbnes der er et vindue, som viser en liste med disse programmer. Hvis du vil fjerne inkompatible programmer manuelt, skal du klikke på Fjern manuelt. Dette åbner standardoperativsystemvinduet, som indeholder en liste med installerede programmer. Fjern de inkompatible programmer i overensstemmelse med instruktionerne for dit operativsystem.
  6. Når du har fjernet de inkompatible programmer, skal du genstarte computeren.