Om fjernelse af inkompatible programmer

1. april 2021

ID 190292

Kaspersky Total Security kontrollerer regelmæssigt, om der er nogen inkompatible programmer på din computer. Når der findes sådan et program, tilføjer Kaspersky Total Security det til listen med inkompatible programmer. Du kan gennemse listen og beslutte, hvad du vil gøre med de inkompatible programmer.

Det anbefales, at du sletter inkompatible programmer fra din computer. Ellers vil Kaspersky Total Security ikke kunne beskytte din computer fuldt ud.

Følgende er nogle af årsagerne til, at et tredjepartsprogram muligvis ikke er kompatibelt med Kaspersky Total Security:

• Programmet er i konflikt med File Anti-Virus.
  • Programmet er i konflikt med Firewall.
  • Programmet er i konflikt med Anti-Spam.
  • Programmet forhindrer beskyttelse af netværkstrafik.
  • Programmet er i konflikt med Datakryptering.
  • Programmet er i konflikt med Kaspersky Password Manager.