Sådan optimeres belastningen på operativsystemet på grund af kørsel af Kaspersky Total Security-opgaver

1. april 2021

ID 199601

Når du kører en computerscanning ved hjælp af Kaspersky Total Security, kan den bruge betydelige systemressourcer. For at optimere belastningen på systemet kan du konfigurere Kaspersky Total Security til at køre scanningsopgaver (til systemhukommelse, systempartitionen og startobjekter) og til at opdatere databaser, når computeren er låst, eller pauseskærmen er aktiveret. Denne ekstra indstilling giver dig mulighed for at forbedre sikkerheden på din computer uden at ofre ydeevnen, når du bruger den.

Hvis computeren kører på batteri, udfører Kaspersky Total Security ikke opgaver, når computeren er inaktiv, for at forlænge batteriets levetid.

Hvis du vil optimere belastningen af operativsystemet, skal du gøre følgende:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på knappen Indstillinger 2019.png nederst i vinduet.

Vinduet Indstillinger åbnes.

3. Vælg afsnittet Generelt, og vælg afkrydsningsfeltet Afstå resurser til andre applikationer i afsnittet Performance for at udskyde virusscanningsopgaver, når undersystemerne for CPU og disk arbejder under høj belastning.