Sådan køres en scanning af flytbart drev

1. april 2021

ID 199671

Flytbare drev, som du tilslutter til computeren, kan indeholde vira eller andre programmer, der udgør en trussel. Kaspersky Total Security scanner flytbare drev for at forhindre, at din computer bliver inficeret. Du kan konfigurere en scanning af flytbare drev til at starte manuelt eller automatisk, når der tilsluttes et flytbart drev til computeren. Automatisk scanning af flytbare drev er som standard aktiveret.

Sådan scanner du et flytbart drev manuelt:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på knappen Scan.

Vinduet Scan åbnes.

3. I vinduet Scan skal du vælge afsnittet Scanning af flytbare drev.
  4. I rullelisten skal du vælge drevbogstavet for den eksterne enhed og klikke på knappen Kør scanning.

Kaspersky Total Security vil begynde at scanne den tilsluttede enhed.