Sådan aktiveres eller deaktiveres en baggrundsscanning

1. april 2021

ID 199672

Baggrundsscanning er en automatisk scanningstilstand i Kaspersky Total Security, som ikke viser beskeder. Denne scanning kræver færre computerressourcer end andre typer scanninger (for eksempel Fuld scanning). Når du er i denne tilstand, scanner Kaspersky Total Security systemhukommelsen, systemdrevet, start sektorerne og startobjekterne, og søger efter rootkits.

En baggrundsscanning startes i følgende tilfælde:

• Efter at antivirusdatabaserne er opdateret.
  • 30 minutter efter Kaspersky Total Security-lancering.
  • Hver sjette time.
  • Hvis computeren forbliver inaktiv i fem eller flere minutter (efter at pauseskærmen er startet).

En baggrundsscanning afbrydes, når en af følgende betingelser er opfyldt:

• Computeren bliver aktiv igen.
  • Hvis der ikke er udført en Scanning ved inaktivitet i mere end ti dage, afbrydes scanningen ikke og får lov til at afslutte.
  • Computeren (bærbar computer) skifter til batteritilstand.

Når du kører en baggrundsscanning, scanner Kaspersky Total Security ikke filer, hvis indhold findes i OneDrive cloudlager.

Sådan aktiveres eller deaktiveres en baggrundsscanning:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på knappen Scan.

Vinduet Scan åbnes.

3. I vinduet Scan skal du klikke på ikonet Indstillinger 2019.png i blokken Baggrundsscanning.

Vinduet Indstillinger for baggrundsscanning åbnes.

4. I vinduet Indstillinger for baggrundsscanning skal du sætte kontakten til Til eller Fra.