Sådan ændres programmets designtema

1. april 2021

ID 201577

Muligheden for at ændre programmets designtema er ikke tilgængelig i alle områder.

Sådan ændres programmets designtema:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på knappen Indstillinger 2019.png nederst i vinduet.

Vinduet Indstillinger åbnes.

3. Vælg afsnittet Grænseflade.
  4. I blokken Designtema skal du markere afkrydsningsfeltet Anvend et brugerdefineret designtema.
  5. Klik på Vælg, og indtast stien til det ZIP-arkiv eller den mappe, der indeholder filerne med det brugerdefinerede designtema.

Når du har tilføjet et brugerdefineret designtema, anvendes det, når programmet er blevet genstartet.