Gendannelse af data fra FTP-lager

1. april 2021

ID 201581

Den aktuelle verison af programmet understøtter ikke Backup og gendannelse via FTP. For at gendanne backup-kopier oprettet i tidligere programversioner fra FTP-lager skal du følge anvisningerne herunder.

Sådan gendannes backup-kopier fra FTP-lager:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på knappen Backup og gendannelse.
  3. Klik på linket Håndter lagre for at åbne vinduet Lagre.
  4. Klik på linket Gå til FTP-server for at åbne FTP-lagermappen i Windows Stifinder.
  5. Kopier dataene (herunder filen storage.xml) til et lokalt drev (f.eks. С:\<mappenavn>).
  6. I vinduet Håndter lagre ud for FTP-lager skal du klikke på knappen Slet lager.
  7. I vinduet til bekræftelse af sletningen skal du klikke på Fjern.

Lageret er nu slettet.

8. I vinduet Håndter lagre skal du klikke på knappen Tilslut eksisterende lager.
  9. I vinduet Tilslut lager skal du vælge afsnittet Lokalt drev og bruge knappen Gennemse til at angive stien til mappen med de backup-kopier, som du kopierede til det lokale drev fra FTP-lageret.
  10. I vinduet Lagre skal du klikke på knappen Gendan ud for det tilsluttede lager.
  11. Følg standardproceduren for gendannelse.