Sådan ændres programikonet i meddelelsesområdet afhængigt af programmets status

1. april 2021

ID 201669

Sådan ændres programikonet i meddelelsesområdet afhængigt af programmets status:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på knappen Indstillinger 2019.png nederst i vinduet.

Vinduet Indstillinger åbnes.

3. Vælg afsnittet Grænseflade.
  4. I blokken Vis programstatus i meddelelsesområdet skal du vælge en status og markere et afkrydsningsfelt.

Når programmet skifter til en tilstand, der svarer til den valgte status, ændres programikonet i meddelelsesområdet.