Sådan oprettes en scanningstidsplan

1. april 2021

ID 202599

Sådan oprettes en scanningstidsplan:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på knappen Scan.

Vinduet Scan åbnes.

3. I vinduet Scanning skal du vælge typen af scanning og klikke på ikonet Indstillinger 2019.png.
  4. I det åbne vindue skal du klikke på linket Scanningstidsplan for at fortsætte til vinduet Scanningstidsplan.
  5. I vinduet Scanningstidsplan skal du på listen Kør scanning vælge en periode, f.eks. Hver dag, og angive det tidspunkt, hvor scanningen skal startes.

En scanningstidsplan kan ikke oprttes for scanningstypen Scan fra Genvejsmenu.