Sådan vender du tilbage til en tidligere version af programmet

1. april 2021

ID 202981

Sådan vender du tilbage til en tidligere version af programmet:

1. Tryk på Win+E på tastaturet.
  2. Gå til mappen:
    • C:\Program Files\Kaspersky Lab\Kaspersky Total Security <programversion> – For brugere af 64-bit operativsystemer.
    • C:\Program Files (x86)\Kaspersky Lab\Kaspersky Total Security <programversion> – For brugere af 32-bit operativsystemer.
  3. Kopier filen install.cfg.imported til skrivebordet.
  4. Omdøb den kopierede fil til settings.cfg.
  5. Slet Kaspersky Total Security.
  6. Når du sletter programmet, skal du sørge for i vinduet Gemmer objekter at have markeret afkrydsningsfeltet Licensoplysninger.
  7. Genstart din computer, og download installationsfilen for den forrige version af programmet fra Kasperskys server.
  8. Start installationsfilen.
  9. Afvis tilbuddet om at søge efter og downloade den nyeste version ved at klikke på Spring over. Fortsæt installationen.
  10. Når installationen er fuldført skal du i hovedvinduet for Kaspersky Total Security klikke på knappen Indstillinger 2019.png.
  11. Vælg Administrer indstillingerImporter.
  12. Vælg filen settings.cfg, og klik på Åbn.
  13. Hvis programmet beder dig om at bekræfte, skal du klikke på Fortsæt.

Vent på, at importen af indstillingerne afsluttes.

14. Gå til afsnittet Yderligere, og vælg Opgrader.
  15. Vælg Hent ikke nye versioner, og giv ikke besked, når nye versioner er tilgængelige.

Den tidligere version af programmet vil blive installeret, mens indstillingerne bevares og ikke længere vil blive opgraderet.