Tilladelser

1. april 2021

ID 207130

En adgangskode beskytter følgende programindstillinger fra at blive ændret af en bruger eller gruppe. Hvis et afkrydsningsfelt ved siden af en handling er valgt, betyder det, at brugeren eller brugergruppen har tilladelse til at udføre den valgte handling.

Konfiguration af programindstillinger

Ændr programindstillinger i hovedvinduet, vinduet Indstillinger, Meddelelsescenteret og meddelelser.

Aktivér og deaktiver programspor.

Håndter Backup og gendannelse

Opret, modificer og fjern backup- og gendannelsesjobs.

Administrer beskyttelse for børn

Bloker opstart af Kaspersky Safe Kids med Programkontrol, afslut Kaspersky Total Security eller konfigurer Kaspersky Total Security for at deaktivere beskyttelse.

Når du prøver at downloade, installere eller starte Kaspersky Safe Kids, er adgangskoden ikke nødvendig.

Luk programmet

Afslut programmet.

Fjern / modificer / gendan programmet

Fjern, modificer og gendan programmet.

Fjern en nøgle

Fjern eller modificer en aktiveringskode og backupaktiveringskode.

Vis rapporter

Gå til vinduet Rapporter.

Deaktiver beskyttelseskomponenter

Deaktiver og aktivér beskyttelseskomponenter tilgængelige i vinduet Indstillinger i afsnittet Beskyttelse.