Programinstallationsfejl i Windows 7 og Windows Server 2008 R2

1. april 2021

ID 212223

Kaspersky Total Security kan ikke installeres i Microsoft Windows 7 og Miсrosoft Windows Server 2008 R2, hvis følgende opdateringer ikke er installeret:

1. KB4490628 (opdatering fra 12. marts 2019);
  2. KB4474419 (opdatering fra 23. september 2019).

Der opstår installationsfejl som følge af, at Microsoft har opdateret algoritmen for signering af moduler og drivere for tredjepartsprogrammer. Nu signeres moduler og drivere for tredjepartsprogrammer (herunder Kaspersky) ved hjælp af SHA256-hashingalgoritmen. Du skal installere opdateringer for KB4490628 og KB4474419, så Kaspersky Total Security-modulerne og -driverne kan signeres ved hjælp af SHA256-hashingalgoritmen.

Brug en af de følgende metoder til at installere opdateringerne.

Opdater installationen ved hjælp af Windows Update

Hvis automatisk installation af opdateringer er deaktiveret på din computer:

1. I menuen Start skal du vælge KontrolpanelSystem og sikkerhedWindows Update.

Vinduet Windows Update åbnes.

2. I den venstre menu i vinduet Windows Update skal du vælge Skift indstillinger.
  3. I blokken Vigtige opdateringer, som åbnes, skal du vælge Installer opdateringer automatisk (anbefales).

Alle de nødvendige opdateringer vil automatisk blive hentet og installeret på din computer.

Manuel installation af Service Pack 1, hvis den ikke er installeret

Hvis din computer kører Windows 7 Service Pack 0 eller Windows Server 2008 R2 Service Pack 0, skal du først installere Service Pack 1 (KB976932).

Sådan installerer du Service Pack 1-opdateringen:

1. Gå til Microsoft Update Catalog.
  2. Vælg din computers operativsystemversion, og klik på knappen Download.
  3. Download opdateringen til din computer ved at klikke på linket i det åbnede vindue.
  4. Installer opdateringen.

Manuel installation af KB4490628

Sådan installerer du KB4490628 manuelt:

1. Gå til Microsoft Update Catalog.
  2. Vælg din computers operativsystemversion, og klik på knappen Download.
  3. Download opdateringen til din computer ved at klikke på linket i det åbnede vindue.
  4. Installer opdateringen.

Manuel installation af KB4474419

Sådan installerer du KB4474419 manuelt:

1. Gå til Microsoft Update Catalog.
  2. Vælg din computers operativsystemversion, og klik på knappen Download.
  3. Download opdateringen til din computer ved at klikke på linket i det åbnede vindue.
  4. Installer opdateringen.

Når opdateringerne er installeret, skal du genstarte computeren og installere Kaspersky Total Security igen.