Om slutbrugerlicensaftale

1. april 2021

ID 35505

Slutbrugerlicensaftalen er en bindende aftale mellem dig om AO Kaspersky Lab, som fastsætter vilkårene for brug af programmet.

Læs vilkårene i licensaftalen omhyggeligt igennem, inden du begynder at bruge programmet.

Du accepterer vilkårene i licensaftalen ved at bekræfte, at du accepterer licensaftalen, når du installerer programmet. Hvis du ikke accepterer vilkårene i licensaftalen, skal du afbryde programinstallationen og afstå fra at bruge programmet.