Teknisk support på My Kaspersky

1. april 2021

ID 35517

My Kaspersky er en online ressource til administration af beskyttelsen af dine enheder og aktiveringskoder til Kaspersky-programmer og til anmodning af teknisk support.

For at få adgang til My Kaspersky-webstedet skal du registrere dig. Det gør du ved at indtaste din e-mailadresse og oprette en adgangskode.

Du kan modtage teknisk support via My Kaspersky-webstedet på følgende måder:

• Sende e-mailanmodning til teknisk support
  • Kontakte Teknisk support uden brug af e-mail
  • Spore dine anmodningers status i realtid

Du kan også se en komplet historik for dine forespørgsler til teknisk support.

E-mail til teknisk support

Du skal angive følgende oplysninger i din e-mailforespørgsel til teknisk support:

• Meddelelsens emne
  • Programnavn og versionsnummer
  • Navn på operativsystem og versionsnummer
  • Beskrivelse af problem

En ekspert fra teknisk support sender et svar på dit spørgsmål til My Kaspersky-webstedet og til den e-mailadresse, du har angivet ved registreringen.