Deltagelse i Kaspersky Security Network

1. april 2021

ID 41367

Kaspersky Total Security bruger cloud-beskyttelse til at gøre beskyttelsen af din computer mere effektiv. Cloud-beskyttelse implementeres ved hjælp af Kaspersky Security Network-infrastrukturen, som bruger data modtaget fra brugere over hele verden.

Kaspersky Security Network (KSN) er en skybaseret vidensbase fra Kaspersky, der indeholder oplysninger om programmers og websteders omdømme. Brug af data fra Kaspersky Security Network sikrer en hurtigere reaktion fra Kaspersky Total Security på nye trusler, forbedrer visse beskyttelseskomponenters effektivitet og mindsker risikoen for falske positiver.

Brugernes deltagelse i Kaspersky Security Network giver Kaspersky mulighed for med det samme at indsamle oplysninger om typer af og kilder til nye trusler, udvikle løsninger til at neutralisere dem og minimere antallet af falske positiver. Ved at deltage i Kaspersky Security Network kan du få adgang til omdømmestatistikker for programmer og websteder.

Hvis du deltager i Kaspersky Security Network, sender du automatisk oplysninger om konfigurationen af dit operativsystem og om starttid og fuldførelsestid for processer i Kaspersky Total Security til Kaspersky.

I dette afsnit i hjælpen

Sådan aktiverer eller deaktiverer du deltagelse i Kaspersky Security Network

Sådan kontrollerer du tilslutningen til Kaspersky Security Network