Hardware- og softwarekrav

1. april 2021

ID 43520

Generelle krav

• 1500 MB ledig diskplads på harddisken
  • Processor der understøtter SSE2-instruktionssættet
  • Internetadgang (for programinstallation og -aktivering, brug af Kaspersky Security Network og til opdatering af databaser og programmoduler)
  • Microsoft Windows® Installer 4.5 eller nyere
  • Microsoft .NET Framework 4 eller nyere
  • Beskyttelse af webkameraadgang leveres kun for kompatible webkameramodeller

Krav til operativsystem

Operativsystem

CPU

Ledig RAM

Restriktioner

Microsoft Windows 11 Home

1 GHz eller derover

2 GB (for et 64-bit operativsystem)

De følgende begrænsninger gælder ved installation af Kaspersky Total Security i alle versioner af Microsoft Windows 11:

• 32-bit operativsystemer understøttes ikke.
  • Windows Subsystem for Linux 2 (WSL2) understøttes ikke.
  • Genvejsmenuer for objekter viser ikke Kaspersky Total Security-kommandoer. Menuen skal udvides, for at kommandoerne vises.

Microsoft Windows 11 Enterprise

Microsoft Windows 11 Pro

Microsoft Windows 10 Home (versioner: 1507, 1511, 1607, 1703, 1709, 1803, 1809, 1903, 1909, 2004, 20H2, 21H1, 21H2)

1 GHz eller derover

1 GB (for 32-bit operativsystemer) eller 2 GB (for 64-bit operativsystemer)

De følgende begrænsninger gælder ved installation af Kaspersky Total Security i Microsoft Windows 10:

32-bit operativsystemer understøttes ikke i version 21H2.

Microsoft Windows 10 Enterprise (versioner: 1507, 1511, 1607, 1703, 1709, 1803, 1809, 1903, 1909, 2004, 20H2, 21H1, 21H2)

Microsoft Windows 10 Pro (versioner: 1507, 1511, 1607, 1703, 1709, 1803, 1809, 1903, 1909, 2004, 20H2, 21H1, 21H2)

Microsoft Windows 8.1 (Service Pack 0 eller nyere, Windows 8.1 Update)

1 GHz eller derover

1 GB (for 32-bit operativsystemer) eller 2 GB (for 64-bit operativsystemer)

Microsoft Windows 8.1 Pro (Service Pack 0 eller nyere, Windows 8.1 Update)

Microsoft Windows 8.1 Enterprise (Service Pack 0 eller nyere, Windows 8.1 Update)

Microsoft Windows 8 (Service Pack 0 eller nyere)

1 GHz eller derover

1 GB (for 32-bit operativsystemer) eller 2 GB (for 64-bit operativsystemer)

Microsoft Windows 8 Pro (Service Pack 0 eller nyere)

Microsoft Windows 8 Enterprise (Service Pack 0 eller nyere)

Microsoft Windows 7 Starter (Service Pack 1 eller nyere)

1 GHz eller derover

1 GB (for 32-bit operativsystemer) eller 2 GB (for 64-bit operativsystemer)

Microsoft Windows 7 Home Basic (Service Pack 1 eller nyere)

Microsoft Windows 7 Home Premium (Service Pack 1 eller nyere)

Microsoft Windows 7 Professional (Service Pack 1 eller nyere)

Microsoft Windows 7 Ultimate (Service Pack 1 eller nyere)

Microsoft Windows 7 Starter (Service Pack 1 eller nyere)

1 GHz eller derover

1 GB (for 32-bit operativsystemer) eller 2 GB (for 64-bit operativsystemer)

Microsoft Windows 7 Home Basic (Service Pack 1 eller nyere)

Microsoft Windows 7 Home Premium (Service Pack 1 eller nyere)

Microsoft Windows 7 Professional (Service Pack 1 eller nyere)

Microsoft Windows 7 Ultimate (Service Pack 1 eller nyere)

For at beskyttelseskomponenterne Web Anti-Virus, Anti-Banner og Safe Money skal fungere, skal tjenesten Base Filtering Engine køre i operativsystemet.

Browserunderstøttelse

Følgende browsere understøtter installation af Kaspersky Protection-filtypenavnet:

• Chromium-baseret Microsoft Edge 77.x – 88.x;
  • Mozilla Firefox-versioner 52.x – 84.x;
  • Mozilla Firefox ESR 52.x, 60.x, 68.x, 78.x;
  • Google Chrome-versioner 48.x – 88.x.

Følgende browsere understøtter skærmtastatur og scanning af krypterede forbindelser:

• Chromium-baseret Microsoft Edge 77.x – 88.x;
  • Mozilla Firefox-versioner 52.x – 84.x;
  • Mozilla Firefox ESR 52.x, 60.x, 68.x, 78.x;
  • Google Chrome 48.x – 88.x.

Følgende browsere understøtter tilstanden Beskyttet browser:

• Microsoft Internet Explorer 8.0, 9.0, 10.0, 11.0;
  • Chromium-baseret Microsoft Edge 77.x – 88.x;
  • Mozilla Firefox-versioner 52.x – 84.x;
  • Mozilla Firefox ESR 52.x, 60.x, 68.x, 78.x;
  • Google Chrome 48.x – 88.x.
  • Yandex Browser 18.3.1 – 20.12.0 (med begrænsninger).

Nyere versioner af browsere kan understøttes, hvis browseren understøtter den tilhørende teknologi.

Kaspersky Total Security understøtter Google Chrome og Mozilla Firefox begge i 32-bit og i 64-bit operativsystemer.

Krav til tabletcomputere

• Microsoft Windows 8, Microsoft Windows 8.1, Microsoft Windows 10
  • Intel® Celeron®-processor med en clockhastighed på 1,66 GHz eller derover
  • 1000 MB ledig RAM

Krav til netbooks

• Intel Atom CPU 1.60 GHz eller hurtigere
  • 1024 MB ledig RAM
  • 10,1" skærm med en skærmopløsning på 1024x600
  • Intel GMA 950-grafikprocessor eller nyere

Kravene til Kaspersky Password Manager findes i hjælpefilerne til dette program.