Sådan installeres programmet

1. april 2021

ID 43538

Kaspersky Total Security bliver installeret på computeren i interaktiv tilstand ved hjælp af konfigurationsguiden.

Guiden består af en række skærmbilleder (trin), der navigeres i med knapperne Tilbage og Næste. Klik på knappen Udført for at lukke guiden, når den er fuldført. Luk vinduet med guiden for at stoppe guiden på et vilkårligt installationstrin.

Antallet og rækkefølgen af trin i guiden afhænger af det område, hvor du installerer programmet. I nogle områder beder guiden dig om at acceptere yderligere aftaler om, hvordan dine personlige data behandles, og om at bekræfte, at du er mindst 16 år gammel.

Hvis programmet skal bruges til at beskytte mere end én computer (det maksimale antal computere er angivet i vilkårene i slutbrugerlicensen), vil installationsproceduren være identisk på alle computere.

For at installere Kaspersky Total Security på computeren,

På installations-cd'en skal du køre filen med filtypenavnet .exe.

Programmet installeres derefter ved hjælp af standardguiden til opsætning og fjernelse.

I visse områder inkluderer installations-cd'en ikke programinstallationspakken. Installations-cd'en indeholder kun autorun-filen. Når denne fil køres, åbnes vinduet til download af programmet.

Sådan installeres programmet ved hjælp af autorun-filen

Du kan også downloade en installationspakke fra internettet til at installere Kaspersky Total Security. Installationsguiden viser derudover nogle få yderligere installationstrin for visse sprogversioner.

Samtidig med programmet installeres plug-ins for browsere for at sikre sikker internetbrowsing.

Når du kører lyd- og videoindspilnings- eller -afspilningsprogrammer første gang efter installation af Kaspersky Total Security, kan lyd- og videoafspilning eller -indspilning blive afbrudt. Dette er nødvendigt for at aktivere den funktionalitet, der kontrollerer programmers adgang til lydindspilningsenheder. Den systemtjeneste, der kontrollerer lydhardware, genstartes, når Kaspersky Total Security startes første gang.

Kaspersky Total Security installeres sammen med programmet Kaspersky VPN Secure Connection, der er beregnet til at etablere en sikker forbindelse via Virtuelt privat netværk (VPN). Du kan fjern Kaspersky VPN Secure Connection separat fra Kaspersky Total Security. Hvis brugen af VPN er forbudt i dit land, installeres Kaspersky VPN Secure Connection ikke.

I dette afsnit i hjælpen

Søge efter en nyere version af programmet

Start af installation af programmet

Gennemgang af slutbrugerlicensaftalen

Kaspersky Security Network-erklæring

Installation af programmet

Anbefalede indstillinger

Fuldføre installation

Aktivering af programmet

Registrerer og Oprettelse af forbindelse til My Kaspersky

Fuldføre aktivering

Programinstallationsfejl i Windows 7 og Windows Server 2008 R2.