Søge efter en nyere version af programmet

1. april 2021

ID 43544

Før installationen kontrollerer konfigurationsguiden Kasperskys opdateringsservere for en nyere version af Kaspersky Total Security.

Hvis installationsguiden ikke kan finde en nyere version af programmet på Kaspersky-opdateringsservere, begynder den at installere den aktuelle version.

Hvis konfigurationsguiden finder en nyere version af Kaspersky Total Security på Kaspersky-opdateringsserverne, beder den dig om at downloade og installere den på computeren. Det anbefales, at du installerer den nye version af programmet, fordi nyere versioner indeholder flere forbedringer, der giver dig mulighed for at sikre en mere pålidelig beskyttelse af computeren. Hvis du afviser at installere den nye version, begynder guiden at installere den aktuelle version af programmet. Hvis du accepterer at installere den nye version af programmet, kopierer installationsguiden installationsfilerne fra programpakken til computeren og begynder at installere den nye version.