Aktivering af programmet

1. april 2021

ID 43545

Aktiveringsguiden startes, første gang Kaspersky Total Security startes.

Aktivering er en proces til at tage en fuldt funktionsdygtig version af programmet i brug i et bestemt tidsrum.

Hvis du har købt en licens til Kaspersky Total Security og downloadet programmet fra en onlinebutik, kan programmet aktiveres automatisk i forbindelse med installationen.

Du får tilbudt følgende indstillinger for aktivering af Kaspersky Total Security:

• Aktiver programmet. Vælg denne indstilling, og indtast en aktiveringskode, hvis du har købt en licens til programmet.

Hvis du angiver en aktiveringskode til Kaspersky Internet Security eller Kaspersky Anti-Virus i indtastningsfeltet, starter proceduren for skift til Kaspersky Internet Security eller Kaspersky Anti-Virus, når aktiveringen er fuldført.

• Aktiver prøveversion af programmet. Vælg denne mulighed, hvis du vil installere en prøveversion af programmet, før du beslutter, om du vil købe en licens. Du kan bruge programmet og alle dets funktioner i en kort evalueringsperiode. Når prøvelicensen udløber, kan prøveversionen ikke aktiveres en anden gang.

Der kræves en internetforbindelse for at aktivere programmet.

Under installation og aktivering af programmet kan du blive bedt om at oprette en My Kaspersky-konto. Vi anbefaler, at du tilslutter programmet til My Kaspersky, så du kan gemme aktiveringskoden til senere gendannelse efter geninstallation af operativsystemet, installation af beskyttelse på en ny enhed eller geninstallation af programmet.