Registrerer og Oprettelse af forbindelse til My Kaspersky

1. april 2021

ID 43547

Dette trin er ikke tilgængeligt i alle versionerne af Kaspersky Total Security.

Brugere, der er registreret på My Kaspersky, kan sende anmodninger til teknisk support og Virus Lab, administrere aktiveringskoder på en praktisk måde og modtage de seneste oplysninger om nye produkter og specialtilbud fra Kaspersky.

• Hvis du allerede har en My Kaspersky-konto, åbnes vinduet Opret forbindelse til My Kaspersky. Indtast dine brugeroplysninger for tilslutning af programmet til My Kaspersky-portalen, og klik på knappen Log på.
  • Hvis du ikke har en My Kaspersky-konto endnu, åbnes kontoregistreringsvinduet for My Kaspersky. Udfyld registreringsformularen, og klik på knappen Opret.

I nogle områder beder programmet dig om at læse og acceptere reglerne for datafremskaffelse. Hvis du accepterer vilkårene i erklæringen, skal du klikke på knappen Acceptér og tilslut.

I visse tilfælde er registrering på My Kaspersky påkrævet for at begynde at bruge programmet.