Om licensen

1. april 2021

ID 70647

En licens er en tidsbegrænset ret til at bruge programmet i henhold til slutbrugerlicensaftalen. Licensen indeholder en unik kode til aktivering af din kopi af Kaspersky Total Security.

En licens giver dig ret til følgende tjenester:

• Retten til at bruge programmet på en eller flere enheder

Antallet af enheder, som du må bruge programmet på, er angivet i slutbrugerlicensaftalen.

• Assistance fra Kasperskys tekniske support
  • Andre tilgængelige tjenester fra Kaspersky eller deres partnere i licensens gyldighedsperiode

For at administrere programmet skal du købe en licens til brug af programmet.

Licensen gælder i en begrænset periode. Licensens udløb kan følges af en periode, hvor du kan bruge alle programfunktioner uden begrænsninger.

Hvis du ikke har fornyet din licens, skifter programmet muligvis til Begrænset funktionstilstand, når perioden udløber. Nogle programfunktioner er ikke tilgængelige i begrænset funktionstilstand. Varigheden af den begrænset funktionstilstand afhænger af din region og licensvilkårene. Når den begrænset funktionstilstand udløber, bliver alle programfunktionerne utilgængelige. Du kan muligvis finde oplysninger om perioden og begrænset funktionstilstand i vinduet Licensering, som åbnes ved at klikke på linket Licens nederst i hovedvinduet.

Vi anbefaler at forny licensen, inden den udløber, for at sørge for maksimal beskyttelse af computeren mod alle sikkerhedstrusler.

Inden du køber en licens, kan du få en gratis prøveversion af Kaspersky Total Security. Prøveversionen af Kaspersky Total Security er funktionsdygtig i en kort evalueringsperiode. Når evalueringsperioden udløber, bliver alle funktionerne i Kaspersky Total Security deaktiveret. For at fortsætte med at bruge programmet skal du købe en licens.

Hvis du ikke ønsker at forny beskyttelsen af din computer, kan du fjerne Kaspersky Total Security.