Blokering af uønsket e-mail (spam)

1. april 2021

ID 70766

Hvis du modtager store mængder uønsket e-mail (spam), anbefaler vi, at du aktiverer Anti-Spam-komponenten og indstiller sikkerhedsniveauet Anbefalet for den.

Sådan aktiveres Anti-Spam og indstilles det Anbefalede sikkerhedsniveau:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på knappen Indstillinger 2019.png nederst i vinduet.

Vinduet Indstillinger åbnes.

3. Vælg afsnittet Beskyttelse.
  4. Vælg komponenten Anti-Spam.

Vinduet viser indstillingerne for Anti-Spam.

5. Aktivér Anti-Spam ved hjælp af kontakten.
  6. Sørg for, at Anbefalet -sikkerhedsniveauet er indstillet i afsnittet Sikkerhedsniveau.

Følgende begrænsninger gælder for Anti-Spam:

• Anti-Spam-komponenten kan kun analysere meddelelser, der er fuldt downloadet fra mailserveren, uanset den anvendte protokol.
  • Komponenten Anti-Spam kontrollerer ikke e-mail overført ved hjælp af MAPI-protokol.

Komponenten Anti-Spam deaktiveres, når du opgraderer til en nyere programversion. Du kan aktivere komponenten manuelt.

I nogle programversioner skal du acceptere vilkårene i erklæringen om databehandling for Anti-Spam for at aktivere Anti-Spam-komponenten.