Sådan søger du efter sårbarheder i programmer installeret på din computer

1. april 2021

ID 70776

Operativsystemet og programmer, der er installeret på din computer, kan have sårbarheder, der kan udnyttes af malware. En scanning af din computer kan hjælpe med at finde disse sårbarheder og forhindre infektion af din computer.

Sådan startes en sårbarhedsscanning:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på knappen Yderligere værktøjer nederst i hovedvinduet.

Vinduet Værktøjer åbnes.

3. Gå til afsnittet Administrér programmer.
  4. Klik på linket Sårbarhedsscanning for at åbne vinduet Sårbarhedsscanning.
  5. I vinduet Sårbarhedsscanning skal du klikke på knappen Start scanning.

Kaspersky Total Security starter scanning af din computer for sårbarheder.

Fra og med Kaspersky Total Security 2021 er funktionen til sårbarhedsscanning af operativsystemet ikke længere indeholdt i programmet. Hvis du vil scanne for operativsystemsårbarheder, kan du gå tilbage til den forrige version af programmet.