Konfiguration af Mail Anti-Virus

1. april 2021

ID 70873

Kaspersky Total Security gør det muligt at scanne e-mails for farlige objekter ved hjælp af Mail Anti-Virus. Mail Anti-Virus starter, når operativsystemet starter, og forbliver permanent i ram'en og scanner alle e-mail-meddelelser, der sendes eller modtages via POP3, SMTP, IMAP, og NNTP samt krypterede forbindelser (SSL) via POP3, SMTP og IMAP.

Som standard scanner Mail Anti-Virus både indkommende og udgående meddelelser. Hvis det er nødvendigt, kan du aktivere scanning kun af indkommende meddelelser.

Sådan konfigureres Mail Anti-Virus:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på knappen Indstillinger 2019.png nederst i vinduet.

Vinduet Indstillinger åbnes.

3. I afsnittet Beskyttelse skal du vælge komponenten Mail Anti-Virus.

Indstillingerne for Mail Anti-Virus vises i vinduet.

4. Sørg for, at kontakten øverst i vinduet, som aktiverer/deaktiverer Mail Anti-Virus, er aktiveret.
  5. Vælg et sikkerhedsniveau:
    • Anbefalet. Hvis dette sikkerhedsniveau vælges, scanner Mail Anti-Virus indkommende og udgående meddelelser og vedhæftede arkiver samt udfører heuristisk analyse med detaljeniveauet Mellem scanning.
    • Lav. Hvis du vælger dette sikkerhedsniveau, scanner Mail Anti-Virus kun indgående meddelelser uden at scanne vedhæftede arkiver.
    • Høj. Hvis dette sikkerhedsniveaut vælges, scanner Mail Anti-Virus indkommende og udgående meddelelser og vedhæftede arkiver samt udfører heuristisk analyse med detaljeniveauet Dyb scanning.
  6. I afsnittet Handling ved opdagelse af en trussel skal du vælge en handling, som Mail Anti-Virus skal foretage, når der opdages et inficeret objekt (f.eks. desinficere).

Hvis der ikke er blevet opdaget trusler i en e-mail-meddelelse, eller hvis alle inficerede objekter er blevet desinficeret, bliver meddelelsen tilgængelig for yderligere handlinger. Hvis komponenten ikke kan desinficere et inficeret objekt, omdøber eller sletter Mail Anti-Virus objektet fra meddelelsen og udvider meddelelsens emne med en besked om, at meddelelsen er blevet behandlet af Kaspersky Total Security. Før Kaspersky Total Security sletter et objekt, oprettes en backupkopi af det, der placeres i karantænen.

Når du opgraderer til en nyere programversion, gemmes de brugerkonfigurerede Mail Anti-Virus-indstillinger ikke. Den nye programversion bruger standardindstillingerne for Mail Anti-Virus.

Hvis Kaspersky Total Security registrerer adgangskoden til arkivet i meddelelsesteksten under scanningen, bruges adgangskoden til at scanne indholdet af dette arkiv for malware. Adgangskoden er ikke gemt. Arkivet er udpakket før scanning. Hvis programmet går ned, mens arkivet udpakkes, kan du manuelt slette de filer, der pakkes ud på følgende sti: %systemroot%\temp. Filerne har PR-præfix.