Sådan kontrollerer du tilslutningen til Kaspersky Security Network

1. april 2021

ID 70883

Du kan miste tilslutningen til Kaspersky Security Network af følgende årsager:

• Du deltager ikke i Kaspersky Security Network.
  • Din computer har ikke forbindelse til internettet.
  • Den aktuelle nøglestatus tillader ikke tilslutning til Kaspersky Security Network. En tilslutning til KSN kan f.eks. være utilgængelig af følgende årsager:
    • Programmet er ikke aktiveret.
    • Licensen eller abonnementet er udløbet.
    • Der er problemer med licensnøglen (nøglen er f.eks. blevet tilføjet til afvisningslisten).

Nøglens aktuelle status vises i vinduet Licensering.

Sådan tester tilslutning til Kaspersky Security Network:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på knappen Yderligere værktøjer nederst i hovedvinduet.

Vinduet Værktøjer åbnes.

3. I vinduet Værktøjer skal du gå til afsnittet Sikkerhed.

I afsnittet Sikkerhed skal du klikke på linket Beskyttelse i skyen for at åbne vinduet Beskyttelse i skyen. Vinduet Beskyttelse i skyen viser status for forbindelsen til Kaspersky Security Network.

I nogle tilfælde kan Kaspersky midlertidigt begrænse forespørgsler til Kaspersky Security Network vedrørende omdømmet af filer. Når der er pålagt midlertidige begrænsninger på forespørgsler om oplysninger fra Kaspersky Security Network, vises den tilhørende meddelelse i vinduets venstre del.