Sådan gendanner du standardprogramindstillingerne

1. april 2021

ID 70884

Du kan når som helst gendanne de indstillinger, som anbefales af Kaspersky for Kaspersky Total Security. Når indstillingerne er gendannet, er sikkerhedsniveauet Anbefalet indstillet for alle beskyttelseskomponenter.

Sådan gendannes programmets standarddriftsindstillinger:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på knappen Indstillinger 2019.png nederst i vinduet.

Vinduet Indstillinger åbnes.

3. Vælg afsnittet Administrer indstillinger.
  4. Klik på linket Gendan for at køre guiden til gendannelse af indstillingerne.
  5. Klik på knappen Næste.

Vinduet med guiden viser status for gendannelse af programindstillingerne til de standardindstillinger, der er konfigureret af Kasperskys eksperter.

6. Når gendannelsesprocessen for standardprogramindstillingerne er afsluttet, skal du klikke på Udført.