Sådan får du vist driftsrapporten for programmet

1. april 2021

ID 70885

Kaspersky Total Security fører driftsrapporter for hver af beskyttelseskomponenterne. Ved hjælp af en rapport kan du få statistiske oplysninger om programmets drift (f.eks. kan du finde ud af, hvor mange skadelige objekter der er blevet opdaget og neutraliseret i en bestemt periode, hvor mange gange programmets databaser og moduler er blevet opdateret i samme periode, hvor mange spam-meddelelser der er blevet opdaget og meget andet).

Sådan får du vist driftsrapporten for programmet:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på knappen Yderligere værktøjer nederst i hovedvinduet.

Vinduet Værktøjer åbnes.

3. I vinduet Værktøjer skal du klikke på linket Rapporter for at gå til vinduet Rapporter.

Vinduet Rapporter viser data i form af en tabel. Du kan nemt få vist rapporter ved at vælge diverse filtreringsindstillinger.