Sådan afbryder du midlertidigt og genoptager computerbeskyttelsen

1. april 2021

ID 70886

En midlertidig afbrydelse af beskyttelsen betyder, at alle sikkerhedskomponenter deaktiveres i et stykke tid.

Når beskyttelsen er midlertidigt afbrudt, eller Kaspersky Total Security ikke kører, bliver aktiviteten af de programmer, der kører på computeren, overvåget. Information om resultaterne af overvågning af programaktiviteten gemmes i operativsystemet. Når Kaspersky Total Security startes igen, eller beskyttelsen genoptages, bruger programmet disse oplysninger til at beskytte din computer mod skadelige handlinger, der kan være blevet udført, da beskyttelsen var midlertidigt afbrudt, eller mens Kaspersky Total Security ikke kørte. Oplysninger om resultaterne af overvågningen af programaktiviteten gemmes på ubestemt tid. Disse oplysninger slettes, hvis Kaspersky Total Security fjernes fra din computer.

Sådan afbryder du beskyttelsen af computeren midlertidigt:

1. Åbn genvejsmenuen til programikonet i proceslinjens meddelelsesområde, og vælg punktet Afbryd beskyttelse midlertidigt.

Vinduet Afbryd beskyttelse midlertidigt åbnes (se den følgende figur).

Midlertidig afbrydelse af beskyttelse

Vinduet Afbryd beskyttelse midlertidigt

2. Vælg det tidsinterval, hvorefter beskyttelsen skal genoptages, i vinduet Afbryd beskyttelse midlertidigt:
    • Afbryd midlertidigt i – beskyttelsen er aktiveret efter det tidsrum, der er valgt i rullelisten.
    • Afbryd midlertidigt, indtil programmet genstarter – beskyttelsen aktiveres, når programmet eller operativsystemet genstartes (hvis programmet starter automatisk, når operativsystemet starter).
    • Pause – beskyttelsen bliver genoptaget, hvis du beslutter at genoptage den.
  3. Klik på knappen Afbryd beskyttelse midlertidigt, og bekræft dit valg i det vindue, der åbnes.

Sådan genoptages computerbeskyttelse