Kontrol af sikkerheden på et websted

1. april 2021

ID 70888

Kaspersky Total Security gør det muligt at kontrollere sikkerheden for et websted, inden du klikker på et link for at åbne det. Websteder kontrolleres ved hjælp af URL-rådgiver.

URL-rådgiver-komponenten kontrollerer links på en webside, der åbnes i Chromium-baseret Microsoft Edge, Google Chrome eller Mozilla Firefox. Kaspersky Total Security viser et af følgende ikoner ud for hvert kontrolleret link:

Sikker webside – hvis websiden, der åbnes ved at klikke på linket, er sikker ifølge Kaspersky

Sikker webside – hvis der ikke findes oplysninger om sikkerheden for websiden, der åbnes ved at klikke på linket

wtb_orange.png – hvis en webside, der åbnes via et link, kunne blive brugt af kriminelle til at skade din computer eller dine data, ifølge Kaspersky

Sikker webside – hvis websiden, der åbnes ved at klikke på linket, er farlig ifølge Kaspersky

Hvis du vil se et pop op-vindue med flere oplysninger om linket, skal du pege på det tilhørende ikon.

Kaspersky Total Security kontrollerer som standard kun links i søgeresultater. Du kan aktivere kontrol af links på alle websteder.

Sådan aktiveres kontrol af links på websteder:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på knappen Indstillinger 2019.png nederst i vinduet.

Vinduet Indstillinger åbnes.

3. I afsnittet Beskyttelse skal du vælge underafsnittet Web Anti-Virus.

Vinduet viser indstillingerne for Web Anti-Virus.

4. Ved at klikke på linket Avancerede Indstillinger skal du åbne sektionen Avancerede indstillinger for Web-antivirus.
  5. I afsnittet URL-rådgiver skal du markere afkrydsningsfeltet Kontrollér URLer.
  6. Hvis du vil have Kaspersky Total Security til at scanne indholdet på alle websteder, skal du vælge På alle websteder undtagen de angivne.
  7. Du kan eventuelt angive websider, som du har tillid til, i vinduet Undtagelser. Åbn dette vindue ved at klikke på linket Administrer undtagelser. Kaspersky Total Security scanner ikke indholdet af de angivne websider.
  8. Hvis du kun vil have Kaspersky Total Security til at kontrollere indhold på bestemte websider:
    1. Vælg Kun på angivne websteder.
    2. Klik på linket Konfigurer kontrollerede websteder for at åbne vinduet Kontrollerede websteder.
    3. Klik på Tilføj.
    4. Indtast adressen på den webside, hvis indhold du vil kontrollere.
    5. Vælg en status for websidekontrol (hvis status er Aktiv, kontrollerer Kaspersky Total Security websidens indhold).
    6. Klik på Tilføj.

Den angivne webside vises på listen i vinduet Kontrollerede websteder. Kaspersky Total Security kontrollerer URL'er på denne webside.

9. For at konfigurere de avancerede indstillinger for URL-kontrol skal du i vinduet Avancerede indstillinger for Web Anti-Virus, i afsnittet URL-rådgiver, klikke på linket Konfigurer URL-rådgiver for at åbne vinduet URL-rådgiver.
  10. Hvis du vil have Kaspersky Total Security til at gøre dig opmærksom på sikkerheden for links på alle websider, skal du i afsnittet Kontrollerede URL'er vælge Alle URL'er.
  11. Hvis du vil have Kaspersky Total Security til at vise oplysninger om, om et link hører til en bestemt kategori af webstedsindhold (f.eks. Sjofelt sprog, obskønitet):
    1. Marker afkrydsningsfeltet Vis oplysninger om kategorierne af webstedsindhold.
    2. Marker afkrydsningsfelterne ud for de kategorier af webstedsindhold, som der skal vises oplysninger om i kommentarer.

Kaspersky Total Security kontrollerer links på angivne websider og viser oplysninger om kategorier af links i overensstemmelse med de valgte indstillinger.