Sådan gendannes en fil, som programmet har slettet eller desinficeret

1. april 2021

ID 70904

Backupkopier af filer, som Kaspersky Total Security har slettet eller desinficeret, er placerede i en særlig mappe på din computer ved navn Karantæne. Backupkopier af filer lagres i et særligt format, der ikke udgør nogen trussel mod din computeren. Du kan gendanne en fil, som programmet har slettet eller desinficeret fra backupkopien, som er gemt i Karantæne.

Vi anbefaler, at du undgår at gendanne slettede eller desinficerede filer, da de kan udgøre en trussel for din computer.

Kaspersky Total Security desinficerer ikke programmer fra Windows Store. Hvis scanningsresultaterne angiver, at sådan en app er farlig, bliver den slettet fra din computer. Når du sletter et program fra Windows Store, opretter Kaspersky Total Security ikke en sikkerhedskopi af det. For at gendanne sådanne objekter skal du bruge operativsystemets gendannelsesværktøjer (yderligere oplysninger findes i dokumentationen til det operativsystem, der er installeret på computeren) eller opdatere programmerne fra Windows Store.

Sådan gendanner du en fil, som programmet har slettet eller desinficeret:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på knappen Yderligere værktøjer nederst i hovedvinduet for at åbne vinduet Værktøjer.
  3. I vinduet Værktøjer skal du gå til afsnittet Sikkerhed.
  4. I afsnittet Sikkerhed skal du klikke på linket Karantæne for at åbne vinduet Karantæne.
  5. Vælg den ønskede fil på listen i vinduet Karantæne, der åbnes, og klik på knappen Gendan.