Om programmeddelelser

1. april 2021

ID 70969

Meddelelser, som vises i meddelelsesområdet på proceslinjen, informerer dig om programhændelser, som kræver din opmærksomhed. Der vises følgende typer meddelelser afhængigt af, hvor alvorlig en hændelse:

• Ekstra vigtige beskeder – giver dig besked om meget vigtige hændelser set fra et computersikkerhedssynspunkt som f.eks. opdagelse af et skadeligt objekt eller farlig aktivitet i operativsystemet. Vinduer med ekstra vigtige beskeder og pop op-meddelelser er røde.
  • Vigtige beskeder – giver dig besked om hændelser, der er potentielt vigtige set fra et computersikkerhedssynspunkt som f.eks. opdagelse af et sandsynligvis inficeret objekt eller mistænkelig aktivitet i operativsystemet. Vinduer med vigtige beskeder og pop op-meddelelser er gule.
  • Informationsmeddelelser – giver dig besked om hændelser, der ikke er vigtige set fra et sikkerhedssynspunkt. Vinduer med informationsmeddelelser og pop op-meddelelser er grønne.

Hvis en besked vises på skærmen, skal du vælge en af de handlinger, der foreslås i beskeden. Den optimale indstilling er den, Kasperskys eksperter anbefaler som standard.

En meddelelse kan lukkes automatisk ved at genstarte computeren, lukke Kaspersky Total Security eller aktivere tilstanden Tilsluttet standby i Windows 8. Program kontrol-meddelelser lukkes automatisk efter 500 sekunder. Meddelelser om start af programmer lukkes efter 1 time. Når en meddelelse lukkes automatisk, foretager Kaspersky Total Security den anbefalede standardhandling.

Meddelelser vises ikke i løbet af den første time af programmets drift, hvis du har købt en computer med forudinstalleret Kaspersky Total Security (OEM distribution). Programmet behandler fundne objekter i overensstemmelse med de anbefalede handlinger. Resultaterne af denne behandling gemmes i en rapport.