Om aktiveringskoden

1. april 2021

ID 71010

Aktiveringskode er en kode, som du modtager ved køb af en licens til Kaspersky Total Security. Denne kode er nødvendig for at aktivere programmet.

Aktiveringskoden er en unik række med tyve cifre og bogstaver i formatet xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx.

Afhængigt af hvordan du købte programmet, kan du få aktiveringskoden på en af følgende måder:

• Hvis du har købt versionen af Kaspersky Total Security i æske, er aktiveringskoden angivet i brugervejledningen eller på æsken med installations-cd'en.
  • Hvis du køber Kaspersky Total Security fra en onlinebutik, sendes aktiveringskoden i en e-mail til den adresse, du angiver, når du bestiller.

Licensperioden begynder at tælle ned fra den dato, du aktiverer programmet. Hvis du har købt en licens til brug af Kaspersky Total Security på flere forskellige enheder, starter licensperioden i det øjeblik, du indtaster aktiveringskoden første gang.

Vi anbefaler, at du opretter en My Kaspersky-konto, så du ikke mister din aktiveringskode, når du geninstallerer dit operativsystem, installerer programmet på en ny enhed eller geninstallerer programmet på din nuværende enhed. Du kan oprette en My Kaspersky-konto på tidspunktet for programmets installation og aktivering. Hvis du ikke oprettede en My Kaspersky-konto på tidspunktet for programmets installation og aktivering, kan du også oprette en konto i det installerede program.

Hvis du sletter din aktiveringskode ved en fejltagelse eller mister den, kan du prøve at gendanne den.