Sådan køber du en licens

1. april 2021

ID 71235

Du kan købe en licens eller forny en eksisterende licens. Når du køber en licens, modtager du en aktiveringskode, som du skal bruge til at aktivere programmet med.

Sådan køber du en licens:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Åbn vinduet Licensering på en af følgende måder:
    • Ved at klikke på linket Licensen mangler nederst i hovedvinduet, hvis programmet ikke er aktiveret.
    • Ved at klikke på Licens: N tilbageværende dage nederst i hovedvinduet, hvis programmet er aktiveret.
  3. Klik på Køb en licens i det vindue, der åbnes.

Websiden for Kaspersky eStore eller en partnervirksomhed åbnes, og dér kan du købe en licens.