Sådan installeres programmet

1. april 2021

ID 71244

For at kunne bruge funktionerne i programmet og de andre tjenester skal du aktivere det.

Hvis du ikke har aktiveret programmet under installationen, kan du gøre det senere. Du bliver mindet om, at det er nødvendigt at aktivere programmet, med Kaspersky Total Security-meddelelser, der vises i proceslinjens meddelelsesområde.

Sådan aktiveres Kaspersky Total Security:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Gå til vinduet til indtastning af aktiveringskode ved hjælp af en af følgende metoder:
    • Klik på <licensstatus>-linket, der er placeret i bunden af hovedprogramvinduet, åbn licensvinduet og klik på knappen Indtast aktiveringskode.
    • Klik på linket Licens mangler, der er placeret i bunden af hovedprogramvinduet, åbn Aktiveringsvinduet og klik på knappen Indtast aktiveringskode.
    • Klik på linket Indtast aktiveringskode nederst i programmets hovedvindue.
  3. I Aktivering vindue, udfør følgende handlinger:
    • Hvis du har en aktiveringskode
    • Hvis du ikke har en aktiveringskode