Sådan opdateres programmet

1. april 2021

ID 71677

Programmet opdateres automatisk, hvis du vælger kørselstilstanden Automatisk i vinduet med indstillinger for opdateringer (DatabaseopdateringDatabasers opdateringsplan).

Programmet opdateres automatisk, hvis du installerer en ny version af programmet over den tidligere version.

Hvis du har en aktuel licens til en tidligere version af Kaspersky Total Security, behøver du ikke at aktivere applikationen. Guiden til opsætning og fjernelse henter automatisk oplysningerne om licensen til den forrige version af Kaspersky Total Security og bruger dem ved installationen af Kaspersky Total Security.

Ved download af opdateringen sammenligner programmet den forrige og den nye version af slutbrugerlicensaftalen, Kaspersky Security Network-erklæringen og erklæringen vedrørende databehandling til markedsføringsformål. Hvis aftalerne og/eller erklæringerne ikke er ens, tilbyder programmet dig at læse og acceptere dem igen.

Programmet kan opgraderes, hvis følgende versioner af Kaspersky Total Security er installeret på din computer:

• Kaspersky Total Security 2015
  • Kaspersky Total Security 2016
  • Kaspersky Total Security 2017
  • Kaspersky Total Security 2018
  • Kaspersky Total Security 2019
  • Kaspersky Total Security 2020

Begrænsninger for opgraderinger fra en tidligere version af programmet

Opgraderinger fra tidligere versioner af programmet understøttes ikke.

Opgrading fra Kaspersky Total Security har følgende begrænsninger:

• Hvis en tidligere version af Kaspersky Total Security opgraderes, bliver følgende programindstillinger erstattet med standardindstillinger:
    • Kaspersky Total Security visningsindstillinger
    • Scanningstidsplan
    • Deltagelse i Kaspersky Security Network
    • Beskyttelsesniveau for File Anti-Virus
    • Beskyttelsesniveau for Mail Anti-Virus
    • Anti-Banner-indstillinger
    • Opdateringskilder
    • Liste over webadresser, der er tillid til
    • Indstillinger for URL-rådgiver
  • Efter en opgradering fra en tidligere version starter Kaspersky Total Security automatisk, selvom automatisk start af programmet er deaktiveret i de indstillinger, som er blevet gemt. Når operativsystemet derefter starter, starter Kaspersky Total Security ikke automatisk, hvis automatisk start af programmet er deaktiveret i de indstillinger, der er blevet gemt.