Varemærkemeddelelser

1. april 2021

ID 72033

Registrerede varemærker og servicemærker ejes af deres respektive ejere.

Adobe og Reader er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende Adobe Systems Incorporated i USA og/eller andre lande.

Apple, macOS og Safari er varemærker tilhørende Apple Inc. registreret i USA og andre lande.

Dropbox er et varemærke tilhørende Dropbox, Inc.

Google, Google Chrome, Chromium, YouTube, SPDY og Android er varemærker, som tilhører Google, Inc.

Intel, Celeron og Atom er varemærker tilhørende Intel Corporation i USA og/eller andre lande.

Java og JavaScript er registrerede varemærker, der tilhører Oracle og/eller dennes associerede selskaber.

LogMeIn Pro og Remotely Anywhere er varemærker, der tilhører LogMeIn, Inc.

Mail.ru er et varemærke tilhørende Mail.ru LLC.

Microsoft, Bing, Windows, Internet Explorer, Outlook, PowerShell og Skype er varemærker, som tilhører Microsoft Corporation i USA og andre lande.

Mozilla, Thunderbird og Firefox er varemærker tilhørende Mozilla Foundation.

VMware er et registreret varemærke tilhørende VMware, Inc. i USA og/eller andre jurisdiktioner.

IOS er et registreret varemærke tilhørende Cisco Systems, Inc. og/eller dennes datterselskaber i USA og visse andre lande.