Sådan ændres Safe Money-indstillinger

1. april 2021

ID 82230

Sådan konfigureres Safe Money:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på knappen Indstillinger 2019.png nederst i vinduet.

Vinduet Indstillinger åbnes.

3. Vælg afsnittet Beskyttelse.
  4. Vælg komponenten Safe Money.

Vinduet viser indstillingerne for komponenten Safe Money.

5. Aktivér Safe Money ved hjælp af kontakten i øverste del af vinduet.
  6. I afsnittet Ved første adgang til websteder for banker og betalingssystemer skal du vælge den handling, der skal udføres af programmet, når du første gang åbner et bankwebsted eller websted med betalingssystem i din browser:
    • Vælg Kør Beskyttet browser, hvis du vil have, at programmet skal åbne webstedet i Beskyttet browser.
    • Vælg Spørg bruger, hvis du vil have, at programmet skal spørge dig, hvorvidt du ønsker at åbne webstedet i Beskyttet browser, når du besøger webstedet.
    • Vælg Kør ikke den beskyttede browser, hvis du ikke vil have, at programmet skal åbne webstedet i Beskyttet browser.
  7. I afsnittet Yderligere skal du åbne rullelisten Når der fortsættes til websteder fra vinduet Safe Money, skal der anvendes og vælge den browser, som programmet skal køre i Beskyttet browser-tilstand, når du besøger et bankwebsted eller websted med betalingssystem fra vinduet Safe Money.

Du kan vælge en af de browsere, der er installeret på din computer eller bruge operativsystemets standard browser.