Sådan konfigureres Safe Money for et bestemt websted

1. april 2021

ID 82231

Sådan konfigureres Safe Money for et angivet websted:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på knappen Safe Money.

Vinduet Safe Money åbnes. Når du åbner vinduet for første gang, tilbyder Kaspersky Total Security at vise dig, hvordan Safe Money fungerer. Du kan springe denne informationsrundvisning over.

3. Klik på linket Tilføj side til Safe Money for at åbne felterne til tilføjelse af sideoplysninger.
  4. Indtast webadressen på det websted, du vil åbne i Beskyttet browser, i feltet Websted for Safe Money.

En webstedsadresse skal have præfikset for HTTPS://-protokollen (f.eks. https://example.com), som indsættes som standard af Beskyttet browser.

5. Vælg den handling, som Beskyttet browser skal udføre, når du åbner webstedet:
    • Hvis du vil have webstedet til at åbne i den beskyttede browser hver gang, du besøger det, skal du vælge Kør beskyttet browser.
    • Hvis du vil have Kaspersky Total Security til at spørge dig om en handling, når webstedet åbnes, skal du vælge Spørg bruger.
    • Vælg Kør ikke den beskyttede browser, hvis du vil deaktivere Safe Money for webstedet.
  6. Klik på linket Tilføj beskrivelse for at åbne feltet Beskrivelse og indtaste navn på eller beskrivelse af dette websted.
  7. Klik på Tilføj.

Hjemmesiden vises på listen.