Scanning af computeren

1. april 2021

ID 82511

Under scanningen søger Kaspersky Total Security efter inficerede filer og malware. Der er flere typer scanninger, der varierer i søgetid og -omfang.

• Fuld scanning. Scan alle områder af computeren. Denne scanning kræver meget tid at gennemføre.
  • Hurtig scanning. Scan objekter, der indlæses, når operativsystemet starter samt systemhukommelse og startfiler. Denne scanning kræver ikke meget tid at gennemføre.
  • Selektiv scanning. Scanner den valgte fil eller mappe.
  • Scanning af flytbare drev Scanning af flytbare drev såsom harddiske og USB-stik sluttet til computeren.
  • Kontekstmenuscanning. Denne indstilling scanner filer fra kontekstmenuen.
  • Baggrundsscanning. Scanning af systemhukommelse, systempartition, startsektorer og startobjekter, samt rootkits-søgning.
  • Sårbarhedsscanning. Den scanner computeren efter sårbarheder, som malware kan udnytte til at inficere dit system.

Når du har installeret Kaspersky Total Security, anbefaler vi, at du udfører en fuld scanning af din computer.

I dette afsnit i hjælpen

Sådan køres en fuld scanning

Sådan køres en brugerdefineret scanning

Sådan køres en hurtig scanning

Sådan køres en scanning af flytbart drev

Sådan køres en kontekstmenufil eller en mappescanning

Sådan aktiveres eller deaktiveres en baggrundsscanning

Sådan oprettes en scanningstidsplan

Sådan søger du efter sårbarheder i programmer installeret på din computer

Scanning af filer i OneDrive skylageret