Fejlfinding af operativsystemet ved hjælp af guiden Microsoft Windows Fejlfinding

1. april 2021

ID 82513

Sådan køres guiden Microsoft Windows Fejlfinding:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på knappen Yderligere værktøjer nederst i hovedvinduet.

Vinduet Værktøjer åbnes.

3. Gå til afsnittet Rens og optimér.
  4. Klik på linket Microsoft Windows Fejlfinding for at køre guiden til Microsoft Windows Fejlfinding.

Vinduet Guiden Microsoft Windows Fejlfinding åbnes.

Guiden består af en række skærmbilleder (trin), der navigeres i med knapperne Tilbage og Næste. Klik på knappen Udført for at lukke guiden, når den er fuldført. Du kan stoppe guiden når som helst ved at klikke på Annuller.

Lad os se nærmere på guidens trin.

Start gendannelse af operativsystemet

1. Vælg en af de to indstillinger for guidehandlinger:
    • Søg efter skader, der skyldes malwareaktivitet. Guiden søger efter problemer og mulige skader.
    • Gendan ændringer. Guiden gendanner de rettelser, der er foretaget af tidligere identificerede problemer og skader.
  2. Klik på knappen Næste.

Søg efter problemer

Hvis du valgte indstillingen Søg efter skader, der skyldes malwareaktivitet, søger guiden efter problemer og mulige skader, der bør rettes. Når søgningen er fuldført, fortsætter guiden automatisk til næste trin.

Vælg handlinger for at reparere skader

De skader, der blev fundet på det foregående trin, grupperes efter den type fare, de udgør. For hver gruppe af skader anbefaler Kaspersky handlinger, som udbedrer skaderne.

Der er tre grupper:

• Stærkt anbefalede handlinger eliminerer problemer, der udgør en alvorlig sikkerhedstrussel. Det anbefales, at du reparerer alle skader i denne gruppe.
  • Anbefalede handlinger har til hensigt at reparere skader, der udgør en trussel. Det anbefales, at du også reparerer skader i denne gruppe.
  • Yderligere handlinger reparerer skader på operativsystemet, som ikke udgør en fare i øjeblikket, men som kan være en fare for computerens sikkerhed i fremtiden.

Udvid listen for den valgte gruppe for at se skader i gruppen.

For at få guiden til at reparere en bestemt type skade skal du markere afkrydsningsfeltet ved siden af skadebeskrivelsen. Som standard reparerer guiden skader, der tilhører grupperne af anbefalede og stærkt anbefalede handlinger. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for en bestemt type skade, hvis den ikke skal repareres.

Det anbefales på det kraftigste ikke at fjerne markeringen i felterne, der er valgt som standard, fordi det vil gøre computeren sårbar over for trusler.

Klik på knappen Næste, når du har defineret det sæt handlinger, som guiden skal udføre.

Reparerer skade

Guiden udfører de handlinger, der er valgt under det foregående trin. Det kan tage et stykke tid at rette fejl. Når alle fejl er rettet, fortsætter guiden automatisk til næste trin.

Fuldførelse af guiden

Klik på Udført for at lukke guiden.