Sådan åbnes skærmtastaturet

1. april 2021

ID 82518

Du kan åbne Skærmtastatur på følgende måder:

• Fra programvinduet
  • Fra værktøjslinjen i Chromium-baseret Microsoft Edge, Mozilla Firefox eller Google Chrome
  • Ved hjælp af hurtigstart-ikonet for Skærmtastatur i indtastningsfelter på websteder

Du kan konfigurere visning af hurtigstartsikonet i indtastningsfelter på websteder.

Når Skærmtastatur anvendes, deaktiverer Kaspersky Total Security muligheden for automatisk udfyldning for indtastningsfelter på websteder.

• Ved at trykke på en kombination af taster på tastaturet

Start af skærmtastatur fra programvinduet

Start af skærmtastatur fra browserens værktøjslinje

Start af skærmtastatur ved hjælp af det fysiske tastatur