Om beskyttelse af personlige data på internettet

1. april 2021

ID 82527

Kaspersky Total Security hjælper dig med at beskytte dine personlige data mod tyveri:

• Adgangskoder, brugernavne og andre registreringsdata
  • Kontonumre og bankkortnumre

Kaspersky Total Security indeholder komponenter og værktøjer, som gør dig i stand til at beskytte dine personlige data mod kriminelles tyveri ved hjælp af f.eks. phishing eller opsnapning af data, der indtastes via tastaturet.

Beskyttelsen mod phishing leveres af Anti-Phishing, som er implementeret i komponenterne Web Anti-Virus og Anti-Spam. Aktivér disse komponenter for at opnå en omfattende beskyttelse mod phishing.

Beskyttelse mod opfangning af data indtastet med tastaturet leveres af Skærmtastatur og Sikker indtastning.

Guiden Rensning af personlige oplysninger fjerner alle oplysninger om brugerens aktiviteter fra computeren.

Safe Money og Kaspersky VPN beskytter data, når du bruger netbankstjenester og handler i E-butikker.

Beskyttelse mod overførsel af personlige data via internettet leveres af et af værktøjerne i Forældrekontrol.