Sådan gives der tilladelse af programadgang til webkamera

1. april 2021

ID 82864

Sådan tillader du et program at få adgang til dit webkamera:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på Yderligere værktøjer.

Vinduet Værktøjer åbnes.

3. I vinduet Værktøjer skal du gå til afsnittet Administrér programmer.
  4. Klik på linket Program kontrol for at åbne vinduet Program kontrol.
  5. I vinduet Program kontrol skal du klikke på linket Administrer programmer for at åbne vinduet Administrer programmer.
  6. På listen skal du vælge det program, du vil tillade webkameraadgang for. Dobbeltklik på programnavnet for at åbne vinduet Programregler.
  7. I vinduet Programregler skal du åbne fanen Rettigheder.
  8. På listen med rettighedskategorier skal du vælge OperativsystemændringMistænkelige ændringer i operativsystemetAdgang til webkamera.
  9. I kolonnen Handling skal du klikke på ikonet for at åbne genvejsmenuen og vælge Tillad.
  10. Klik på knappen Gem.

Programmet får lov til at få adgang til webkameraet, hvis afkrydsningsfeltet Bloker adgang til webkamera for alle programmer ikke er markeret.

Hvis afkrydsningsfeltet Bloker adgang til webkamera for alle programmer er markeret, blokerer Kaspersky Total Security programadgang til webkameraet uanset tillidsgruppe og manuelt konfigurerede tilladelser.