Sådan anvendes programindstillingerne på en anden computer

1. april 2021

ID 82867

Når du har konfigureret programmet, kan du anvende indstillingerne på en kopi af Kaspersky Total Security, som er installeret på en anden computer. På den måde bliver programmet konfigureret på samme måde på begge computere.

Programindstillingerne gemmes i en konfigurationsfil, som du kan flytte fra en computer til en anden.

Indstillingerne for Kaspersky Total Security flyttes fra en computer til en anden i tre trin:

1. Gem programindstillingerne i en konfigurationsfil.
  2. Flyt konfigurationsfilen til den anden computer (f.eks. via e-mail eller en flytbar drev).
  3. Importer indstillingerne fra konfigurationsfilen til den programkopi, der er installeret på den anden computer.

Sådan eksporteres programindstillinger

Sådan importeres programindstillinger