Sådan aktiveres beskyttelse ved hjælp af hardwarevirtualisering

1. april 2021

ID 82967

Sådan aktiveres beskyttelse ved hjælp af hardwarevirtualisering:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på knappen Indstillinger 2019.png nederst i vinduet.

Vinduet Indstillinger åbnes.

3. Vælg afsnittet Yderligere.
  4. Markér afkrydsningsfeltet Brug hardwarevirtualisering, hvis det er muligt. Dette afkrydsningsfelt vises, når programmet installeres på en 64-bit version af Windows 8, Windows 8.1 og Windows 10.
  5. Markér afkrydsningsfeltet Brug avancerede funktioner i hardwarevirtualisering, hvis du vil slå hardwarevirtualisering til, når operativsystemet starter.

Hvis hardwarevirtualisering deaktiveres på din computer, bliver beskyttelse ved hjælp af hardwarevirtualisering deaktiveret.